keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Lisää Pikkaraisia

Tässä kuvassa ei kaikki karhut. 4 jäi laatikkoon.
Tänään saapui taas "uusia" Pikkaraisia. Sekalainen setti,jossa eniten oli karhuja. Jäin ihmettelemään karhujen käsiä,sillä nyt minulla on karhuja,joilla on avoimet kädet ja niitä,joilla on kädet "nyrkissä". Harmi,että Forrest Familiesista löytyy niin vähän tietoa. En voi oikein tarkistaa,onko näitä valmistettu näin kahdella tyylillä... Hahmot ovat kutakuinkin ehjiä ja puhtaita,mikä on hieno juttu. Ihan pieniä tahroja,joita pitää koettaa puhdistella. Vaatepuutteet ovatkin sitten isompi ongelma :D.

Vauvakarhuja on nyt yhteensä neljä :D.
Vasemmanpuoleisessa kuvassa myös esittelemättä jääneet hiiret,jotka ovat minulla olleet jo pitempään, sekä Timpan lapsuudesta tarjotin kuppeineen ja kannu.

I wonder who they are...
Ja tässä kuvassa mysteerijengi. Karhut vaikuttavat joltain Simba-karhuilta,mutta kissat ovat pieni mysteeri... Kädet ja kasvot tekevät minut epävarmaksi,että ovatko nämä Forrest Families-sarjaa... hmm...

Who they are... 2 bears and 4 cats... I think that bears are Simba...? But cats? Help?

6 kommenttia:

 1. Joo, mullakin on noita! Ne on tosi söpöjä kanssa :D Ihan samanlaisia karhujakin on, niistä ainakin yks on simban. Se on kyllä sitten semmonen isompi karhu (tuli siinä retkeilypaketissa), ja sitten on vähän erilaisia, jotka on pienempiä.

  VastaaPoista
 2. Minullakin on tuollaiset karhu ja kissahahmo, kuin viimeisessä kuvassa. SF-foorumilla joskus oli näistä puhetta ja ovat kuulemma Bärenwald hahmoja :)
  Tässä linkki yhteen keskusteluun:
  http://bsfforum.runboard.com/t1408

  VastaaPoista
 3. Voi, ISO kiitos teille avusta!!!
  Nyt on nuo kaksi karhua ja ainakin yksi kissa varmasti tunnistettu. Vielä nuo 3 kissaa vähän epävarmoja,mutta jäljillä ollaan :)

  VastaaPoista
 4. Eikös nuo muut kissat ole saman perheen äiti/lapsihahmoja? :)

  VastaaPoista
 5. Mietin vaan kun tuolla yhdellä kissalla on jalan pohjissa semmoiset huopapalat...Siitä vaan mietin,etteivät välttämättä olisi samaa sarjaa...Pitäis ottaa kuva niistä jalanpohjista...Tutkimukset jatkuu :)

  VastaaPoista
 6. Voi että miten ihanan nostalgista katella tätä sun blogia kuvineen päivineen! :D

  Mulla oli itellä joskus pienenä tuommoisia pupuja ja karhuja (liekö olleet just noita Forest familyjä), joille tuli jotain huonekalujakin mukana. Aivan ihanan tuntuisia otuksia nuo!

  VastaaPoista